2012. augusztus 16., csütörtök

2. fejezet - Villámok idején


Egy újabb elhaló kiáltás után teljes erejéből rohanni kezdett. Amikor úgy gondolta, hogy nagyjából jó helyen van, megállt, és az árnyékban közelített egy sikátor felé. Óvatosan kilesett a fal mögül, és legnagyobb megdöbbenésére egy ölelkező párt talált. A lány teljesen a falhoz préselődött a férfi hatalmas teste miatt, de úgy tűnt, egyáltalán nem bánja. Hevesen csókolóztak, a lány pedig kiejtette a kezéből a táskáját. Elina jobban megnézte, és majdnem felkiáltott. Ezt a lányt mentette ki az előbb a bunkók karmai közül. Ezek szerint mégsem olyan elveszett. A férfi felemelte a fejét, Elina pedig azt az alakot ismerte fel benne, akinek a lépcsőfordulóban nekiment. A lány oldalra hajtotta a fejét, a férfi pedig felmordult, és lecsapott a nyakára. A lány halkan sikkantott egyet, minden bizonnyal az élvezettől. Elina valamiért mégis furcsának találta az egész jelenetet. Lassan közelebb lopódzott, a férfi zsebéből pedig kilógott egy kulcscsomó, rajta egy hatalmas, 13-as szám. Elina elvigyorodott, majd olyan halkan, ahogy érkezett, távozott. Futva tette meg a távot a fogadóig, a portásnak is elfelejtett köszönni. Felrohant a szobájába, és a táskájából egy hajcsatot halászott ki. A felszerelését mégsem kaphatta elő, az túl feltűnő lenne. Kilépett az ajtón, és mintha mi sem történt volna, a szemköztihez lépett. Pár pillanat múlva már nyílt is az ajtó, és gyorsan bezárta maga mögött.
-         Azta…. – szakadt ki belőle az első gondolata. Az ablakok mindenhol plédekkel, törölközőkkel és takarókkal volt letakarva. Elina lassan végigjárta a szobát, bekukkantott a fürdőbe, majd a szekrény felé vette az irányt. Kinyitotta, de semmi. Teljesen átlagos. Leült az ágyra, és valami furcsaságot keresett. Kell lennie valaminek. Odament a hűtőhöz, és egy laza mozdulattal kinyitotta. És lefagyottan nézte a tartalmát. A polc teljesen üres volt, leszámítva egy üveget, benne valami különös folyadékkal. Elina kivette, és meglötyögtette az üveget. Sűrű anyag, az biztos. És vörös. Mint…
-         Mit keresel itt? – Hirtelen elejtette az üveget, ami apró darabokra tört szét a padlón. Megfordult, és a fekete hajú férfi állt vele szemben, keze ökölbe szorult a teste mellett.
-         Én… - Frappáns válasz. A francba! Mindig olyan határozott volt, a félistennek itt előtte meg nem tud mit mondani. Megtámaszkodott a hűtőben, és elcsukló hangon válaszolt.
-         Ez… nem az én szobám. Én… - vihogás – asszem eltévedtem. – Újabb kacaj. – Pedig nyitotta a kulcsom az ajtódat. Ez nem lehet véletlen. – Sejtelmesen a férfire mosolygott, majd dülöngélve közelebb lépett hozzá. Megtámaszkodott a mellkasában, és végigsimította a hátát.
-         Benne vagy, édes? – búgta mély hangon, és csak reménykedett, hogy a pasi elutasítsa. Szerencséjére a férfi elkapta a csuklóját, és ellökte magától.
-         Takarodj innen! Most! – kiáltott rá a férfi. Elina dühbe gurult, kihúzta magát, és úgy válaszolt.
-         Vegyél vissza, édes. Nem kell erőszakoskodni! Bocs a piád miatt. Majd veszek másikat. – A férfi megmerevedett, csak ekkor vette észre a széttört üveget a padlón.
-         Mit műveltél, te semmirekellő ember?! – Elina visszafordult az ajtóban.
-         Ezt nem kellett volna… - A férfi felé lendült, és egy jobb horoggal indított. A férfi megszédült, de a következő ütésnél elkapta Elina csuklóját, és a földre rántotta. Egy mély morgással rávetette magát, a lány azonban a lábával hátradobta. Megpróbált felállni, de a férfi megragadta a bokáját, és ismét a földre rántotta. Elina hátrarúgott, a férfi fájdalmas nyögéséből ítélve pont orron találta. Arrébb kúszott, de egy hatalmas tenyér a fenekébe markolt. Elina próbált nem tudomást venni az egyre erősödő vágyáról, és teljes erejéből mászott előre. Amikor már úgy érezte, hogy nem bírja tovább, hirtelen szembefordult a férfival, nekirontott, és a földre döntötte. Ráült a csípőjére, széttépte az ingjét, amit a férfi döbbenten nézett, majd egy ádáz vigyorral lehúzta a kesztyűjét.
-         Te akartad, nagyfiú! – Mindkét kezét a férfi mellkasára rakta, akin átszáguldott a villámok ereje.


A férfi teste görcsbe rándult a hirtelen jött energiahullámtól, a szemébe pedig fájdalom költözött. Elina azonban valami egészen mást érzett. A férfi szíve… dobogott. Dobogni kezdett. Az ő hatására. Elvette a kezét, és döbbenten nézte a férfi arcát, amire eufórikus öröm, megnyugvás ült ki. Tengerkék szeme ragyogott, majd az öröm egy pillanat alatt átcsapott valami másba, ahogy meglátta a lányt. Elina még mindig azon törte a fejét, hogy a férfi hogy élhette túl, amikor a férfi magához rántotta, és megcsókolta. A lány teste lángra lobbant, minden porcikáját átjárta a vágy ez után a különös férfi után, és visszacsókolt. A férfi felmordult, megfogta a derekát, és villámgyorsan helyet cseréltek. Szétfeszítette Elina lábát, a csípőjét pedig a lányéhoz préselte. Elina belenyögött a férfi szájába, amikor megérezte a merev férfiasságát. Teljesen belefelejtkezett a csókba, ám amikor a férfi keze a nadrágja fűzőjénél matatott, egy csapásra észhez tért. Lerúgta magáról a férfit, aki először csalódottan felmordult, majd megrázta a fejét, és lihegve az ágyhoz hátrált.
-         Ez meg mi volt? – nézett fel a lányra. Szemében már nyoma sem volt fájdalomnak, örömnek vagy vágynak. Csak a puszta gyűlölet és harag maradt. Elina dühösen dobbantott egyet.
-         Egy csók, barom! – majd bevágta maga mögött az ajtót, és átrohant a szobájába, egyenesen a fürdőbe.  Magára zárta az ajtót, megengedte a vizet, és leült a hideg földre. Kintről mintha mozgolódást hallott volna, de senki sem ment be a szobájába. Felhúzta a térdét, majd átkulcsolta a karjával, és csak bámulta a fehér csempét. Ismét egy emlék úszott lelki szemei elé, ő pedig lehunyt szemmel fogadta a múlt eseményeit.


Elina 14 éves volt, és mint minden korabeli lányt, őt is érdekelni kezdték a fiúk. Pontosabban egy fiú. Mark Webbs. Mindig az ablakból figyelte, ahogy kijön az iskolából, találkozik a barátaival, majd együtt lemennek a játszótérre kosarazni. Elina is szeretett volna menni, de persze Mrs. Higgins megtiltotta. Neki más dolga volt… Egyik nap, ismét az ablakból figyelte a fiút, amikor szokatlan dolog történt. Mark egyedül ült az egyik padon, a barátai pedig köszöntek neki, és elmentek mellette. Elina alig bírta megállni, hogy ne menjen ki, és vigasztalja meg. Mark azonban nem maradt sokáig egyedül. Egy hosszú, szőke hajú lány lépett elé, Mark pedig hatalmas mosollyal fogadta. Előbányászott valamit a zsebéből, és a lánynak adta. Elina nem látta pontosan, hogy mi az, de úgy sejtette, hogy egy tábla csokoládé. A lány megörült, elrakta a csokit, és leült Mark mellé. Megfogták egymás kezét, és beszélgetni kezdtek. Elina arcán egy könnycsepp gördült le. Ekkor döbbent rá, hogy neki sosem lesz fiúja. Sosem lesz egy olyan férfi az életében, aki megfogja a kezét, csokit hoz neki, letörli a könnyeit vagy megnevetteti. Önsajnálatából Mrs. Higgins hangja billentette ki, leereszkedett a kézenállásból, letörölte a könnyeit, és megragadta a kötelet, ami a plafonra volt erősítve…

Elina kinyitotta a szemét, de alig látott valamit a fürdőt ellepő gőztől. Levetkőzött, és beállt a zuhany alá. A haját is bevizezte, de csak állt egy helyben, és élvezte, ahogy a forró víz végigfolyik a testén, majd mosolyogni kezdett. Hát mégis megvolt élete első csókja…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése